Direct naar inhoud
Involvit

Wat we bieden

Bij Involvit ontwikkelen we intuïtieve websites en applicaties voor organisaties in de zorg, zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, huisartsen, enz. Met de eindgebruiker centraal creëren we krachtige communicatieplatformen, van informatieve websites tot intranetoplossingen, volledig open source en eenvoudig te beheren.
 

Web development

 
We ontwikkelen flexibele, schaalbare en gebruiksvriendelijke websites en intranetten. Dit helpt (zorg-)organisaties hun doelen te bereiken met veilige, toegankelijke (WCAG) en eenvoudig te beheren oplossingen, aangepast aan hun unieke behoeften.
 

Intranet

 
Het intranet is steeds meer een toegangspoort tot alle informatie en systemen die nodig zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Een plek waar alle beschikbare informatie, documenten en de aanwezige kennis, op een toegankelijke manier beschikbaar worden gesteld.
 

Artificial Intelligence (AI)

 
AI is al bijna niet meer weg te denken in de automatiseringswereld. Toch komen AI toepassingen die toepasbaar zijn in kennisintensieve CMS oplossingen nog niet zo veel voor. Dat is precies wel waar wij AI voor onze klanten positioneren zodat deze technologie optimaal ingezet wordt ter versterking van de dienstverlening die onze klanten aan hun gebruikers bieden.
 

Werkenbij

 
Bij Involvit ontwikkelen we effectieve werkenbij-websites die organisaties helpen om talent aan te trekken en hun werkgeversmerk te versterken. Door middel van gebruiksvriendelijke ontwerpen en strategische content, zorgen we voor een optimale beleving voor potentiële kandidaten. We koppelen de vacatures op website met alle moderne ATS-systemen.
 

Narrow­casting

 
Narrowcasting werkt! Informeren, digitaal oproepen in de wachtkamer, navigeren, zelfs verkopen. Met de juiste boodschap op de juiste plaats kan je mensen bereiken. Voor entertainment, een warm welkom, het verbeteren van de interne communicatie of het versterken van de merkbeleving.
 

Advies en begeleiding

 
Wij nemen onze opdrachtgevers aan de hand mee om tot het optimale resultaat voor hun nieuwe web-omgeving te komen. Ons advies is gebaseerd op hun eigen missie en visie, waarbij het essentieel is dat alle communicatie-uitingen en activiteiten in lijn zijn met deze kernwaarden.
 

Door­ontwikkeling en service

 
Wij zijn jouw lange termijn partner in succes. Met de doorlopende ondersteuning die wij bieden, of het nu gaat om aanpassingen, training of support, zorgen wij ervoor dat jouw online aanwezigheid naadloos meegroeit met jouw behoeften.

Waarom voor Involvit kiezen?

Omdat wij meer zijn dan alleen een webbureau. Ervaar de kracht van een team dat verder gaat dan alleen het ontwikkelen van een web-omgeving. Onze toewijding aan voortdurende ondersteuning, flexibele oplossingen, en het streven naar digitale innovatie maken ons de ideale partner voor het realiseren en optimaliseren van jouw online aanwezigheid.

Over ons

Matthijs

Lead developer

Involvit