Direct naar inhoud
Involvit

Ons werk

Jullie succes is onze trots. Daarom zetten wij ons maximaal in om met jullie samen een mooi, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht platform te realiseren. Want door samen de schouders eronder te zetten, halen we het beste bij elkaar naar boven.

About Time

Het online platform About Time, gespreksstarters, een website, een app en een online Condoleance Register, biedt informatie, inspiratie en werkvormen om alle zaken rondom dood, afscheid en nalatenschap bespreekbaar te maken én praktisch te organiseren.

Lees verder

Al sinds 2016 werken wij samen met de Anna Zorggroep

Wij ontwikkelden drie websites voor de Anna Zorggroep, elk voor een specifieke organisatie met expertise in zorg voor de regio. Daarnaast hebben we een werkenbij website en meerdere subsites gerealiseerd en een patiëntenportaal voor het structureren van patiëntenfolders ontwikkeld.

Lees verder

Bevolkingsonderzoek Nederland

In 2018 zijn de screeningsorganisaties van Bevolkingsonderzoek Nederland van vijf websites naar één landelijke website gegaan met een nieuw design en verbeterde mogelijkheden om contact op te nemen. Sindsdien werken wij samen door aan het door ontwikkelen van deze omgeving.

Lees verder

Carinova

Sinds 2021 werken Caroniva en Involvit samen. Sindsdien is er een communicatiestrategie met werkenbij website ontwikkeld, is de nieuwe corporate website gelanceerd én is zelfs het CRM van Carinova gekoppeld aan de website.

Lees verder

GGZ Breburg

In 2017 hebben wij voor GGZ Breburg de website helemaal vernieuwd met een nieuw platform. Inmiddels hebben wij Breburg ook van een nieuwe werkenbij website mogen voorzien.

Lees verder

Haga Ziekenhuis

Het Haga ziekenhuis heeft Involvit een Patiëntenfolder applicatie laten ontwikkelen op het reeds voor de werkenbij website gebruikte WebCit platform op basis van het Umbraco CMS. Dit ten behoeve van een effectieve en efficiënte patiëntenvoorlichting m.b.v. folders.

Lees verder

Het Huisartsenteam

Wij ondersteunen samen met Richtingmakers Zorggroep Het Huisartsenteam om optimaal in te kunnen spelen op het (online) bedienen van de klant, de onderlinge samenwerking én de samenwerking in de keten met een nieuwe online strategie en bijpassende website.

Lees verder

Hordijk

Hordijk maakte in 2019 de strategische keuze om in te zetten op de kwaliteit van in- en externe communicatie. Om alle medewerkers én klanten van Hordijk van de juiste communicatie te voorzien is gekozen voor een multi-channel strategie.

Lees verder

Laurentius

In april 2018 benaderde Laurentius Involvit met de vraag of wij mogelijkheden zagen om in een relatief korte periode een nieuwe website en intranet te ontwikkelen. Inmiddels is deze samenwerking uitgegroeid tot een partnerschap voor het versterken van de online zichtbaarheid, zowel intern als extern.

Lees verder

Libra

Involvit heeft de website van Libra omgezet naar Umbraco 10, het WebCit framework als fundament gebruikt, CookieYes en Matomo ingezet en verbeteringen doorgevoerd t.b.v. beheersbaarheid en toegankelijkheid.

Lees verder

Netwerk Informele Zorg Utrecht (NIZU)

Involvit heeft in 2019 nieuwe website van het Netwerk Informele Zorg Utrecht (NIZU) met het complete aanbod van Informele Zorg in de stad Utrecht gerealiseerd en werkt sinds die tijd samen met NIZU aan de doorontwikkeling van deze omgeving.

Lees verder

Santé Partners

Het corporate marketingcommunicatie platform van Santé Partners bestaat inmiddels uit een nieuwe corporate website, een aparte subsite voor de ledenservice en een omgeving waar de gemeentelijke verantwoordingen van Sante Partners staan. Later zijn hier de werkenbij website een aantal subsites aan toegevoegd.

Lees verder

SBOH

Involvit en partner Richtingmakers helpen SBOH met de ontwikkeling van een marketing- communicatiestrategie, een corporate website en de campagne website Next Level Dokter.

Lees verder

U Centraal

Involvit en U Centraal zijn al sinds 2013 partners voor het optimaliseren van de online dienstverlening. Deze samenwerking is gestart met de ontwikkeling van de U-Gids, waar later het intranet en meerdere website zijn bijgekomen.

Lees verder

VieCuri Medisch Centrum

In 2023 heeft VieCuri Medisch Centrum gekozen voor een partnerschap met Involvit en Richtingmakers voor de herontwikkeling van de online kanalen voor de komende jaren.

Lees verder

Woonservice IJsselland

Woonservice IJsselland is met haar circa 2.000 woningen veruit de grootste verhuurder in Doesburg. Met een gevarieerd woningbezit en ontwikkeling van nieuwbouw van woningen en gebouwen profileren zij zich als een maatschappelijke onderneming.

Lees verder

Zadkine

Om beter inzicht te krijgen in de beschikbare applicaties is binnen Zadkine het initiatief genomen voor DiDi. Een website die docenten ondersteuning biedt bij het gebruik van leertechnologie om het onderwijs te versterken.

Lees verder

Zorg op Noord

Voor Zorg op Noord hebben wij een beveiligde omgeving gecreëerd waar de zorgverleners die betrokken zijn bij de ketenzorg van hun chronisch zieke patiënten, alle relevante informatie kunnen raadplegen.

Lees verder