Direct naar inhoud
Involvit

Het Huisartsenteam

Wij ondersteunen samen met Richtingmakers Zorggroep Het Huisartsenteam om optimaal in te kunnen spelen op het (online) bedienen van de klant, de onderlinge samenwerking én de samenwerking in de keten met een nieuwe online strategie en bijpassende website.

Zorggroep Het Huisartsenteam is om optimaal in te kunnen spelen op het (online) bedienen van de klant, de onderlinge samenwerking én de samenwerking in de keten een traject gestart om een een nieuwe online strategie en bijpassende website te ontwikkelen.

Om optimaal in te kunnen spelen op het (online) bedienen van de klant, de onderlinge samenwerking én de samenwerking in de keten is Het Huisartsenteam op zoek gegaan naar een partner om hen te ondersteunen bij de ontwikkeling en realisatie van een nieuwe online strategie en bijpassende website.

Zorggroep Het Huisartsenteam bestaat uit 21 huisartsenpraktijken in West-Brabant die kennis, ervaring en kracht bundelen. Het doel is om samen de beste zorg op de juiste plek te leveren!

De wens van Het Huisartsenteam is de ontwikkeling van een nieuwe online strategie met daaruit volgend een bijpassende website die maximaal toegankelijk is. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het optimaal functioneren door het creëren van een nieuw design, het neerzetten van een toekomstvast multichannel platform, rijke functionaliteit en bijpassende aansprekende content. Het platform dient dusdanig flexibel te zijn dat zowel de huidige als de toekomstige (wellicht nu nog niet eens bekende) doelstellingen kunnen worden bereikt.

Online strategie, design, functionaliteit en techniek gaan hand in hand. Voor de invulling van de online strategie en marktbenadering werkt Involvit in dit project samen met haar partner Zorgbroeders.

SVG Image

dfhsdfgh

Lees het interview

Lees het interview

cvxx