Direct naar inhoud
Involvit

Dit zijn wij

Als jouw meedenkende partner creëren we met Umbraco gebruiksvriendelijke websites en applicaties. Samen ontwerpen én realiseren we de optimale online oplossing en zorgen we dat alles optimaal werkt.

Over ons

Bij Involvit geloven we in websites en intranetten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Met meer dan een decennium ervaring streven we naar effectieve, doelgerichte online oplossingen.

Het team

Vacatures

Back-end developer

Involvit zoekt een back-end developer met ervaring in webdevelopment op het .NET-platform en interesse in projectmanagement. De rol omvat het managen van projecten, samenwerken met frontend developers en designers, en fungeren als aanspreekpunt voor klanten. Involvit biedt een informeel, ambitieus team en groeikansen.

Onder­nemende account­manager

Involvit zoekt een ondernemende accountmanager om relaties op te bouwen en te onderhouden. De functie vereist ervaring in sales en accountmanagement, met een focus op klantgerichtheid en duurzame oplossingen. De rol biedt groeikansen en een flexibele werkomgeving.