Direct naar inhoud
Involvit

Onze manier van werken

Wij geloven dat een goede website of een intranet visueel en functioneel naadloos moet aansluiten bij de waarden en de behoeften van onze klanten. We vinden het belangrijk dat er tussen jou als klant en ons een goede klik is die tot uiting komt is een fijne onderlinge samenwerking tijdens het project maar zeker ook in de beheerfase.

Scrum op maat

Al vele jaren werken wij volgens de scrum methodiek. Met deze methodiek leggen we de basis voor een goede structuur in een project en daarmee voor een goede samenwerking met onze klanten. Het volgen van de Scrum methodiek is echter geen doel op zich. We hanteren, met name bij middelgrote en kleinere projecten, dat we wel de leidende principes van Scrum maar maken ook pragmatische keuzes. Hierbij gaan we altijd uit van de volgende kenmerken  van Scrum:

  • We doen het samen
  • Transparantie in het team
  • Commitment aan het eindresultaat
  • Mandaad in de projectgroep

Deze punten zijn cruciaal, want zonder een goede werkrelatie die we in het project met elkaar opbouwen op basis van de genoemde punten zal het eindresultaat nooit optimaal zijn. Deze opgebouwde relatie betaalt zich ook uit na het project, als de beheerfase is aangebroken.

Team van gedreven experts

Ons team bestaat uit vakkundige en enthousiaste designers en developers die met de nieuwste technologieën werken om de beste oplossingen te kunnen leveren. We zijn trots op onze creativiteit en technische bekwaamheid, en we blijven ons voortdurend ontwikkelen om aan de steeds veranderende eisen van het digitale landschap te voldoen.

Klantgericht denken

Bij Involvit geloven we in nauwe samenwerking met onze klanten. We staan bekend om ons vermogen om mee te denken vanuit het belang van onze klanten en de schouders eronder te zetten om samen tot een prachtig eindresultaat te komen. Jouw visie is ons vertrekpunt. Je mag van ons een constructief kritische opstelling verwachten waardoor we samen tot een mooi en effectief resultaat komen.

 

Na oplevering begint het . . .

Wij begrijpen dat een website niet alleen op de dag van de lancering belangrijk is, maar ook in de dagen, maanden en jaren daarna. Daarom streven we ernaar om web-omgevingen te bouwen die niet alleen indruk maken bij de lancering, maar ook eenvoudig te onderhouden zijn vanuit het principe dat informatie/content slechts op één plaats hoeft te worden onderhouden. We willen dat jouw online aanwezigheid soepel blijft werken, zonder gedoe.

Contact

Dank je wel voor het overwegen van Involvit voor jouw digitale behoeften.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw online uitdaging samen te realiseren.

Innovatie

Het WebCit platform is tien jaar geleden ontstaan uit de observatie dat de behoefte naar online communicatie via meerdere kanalen zou toenemen terwijl de beheerlast niet mocht stijgen. Deze innovatie is een goed voorbeeld van de manier waarop Involvit voorop wil blijven lopen in het bieden van online communicatieinstrumenten.

 

 

Artificial Intelligence (AI)

AI is al bijna niet meer weg te denken in de automatiseringswereld. Toch komen AI toepassingen die toepasbaar zijn in kennisintensieve CMS oplossingen nog niet zo veel voor. Dat is precies wel waar wij AI voor onze klanten positioneren zodat deze technologie optimaal ingezet wordt ter versterking van de dienstverlening die onze klanten aan hun gebruikers bieden.

Maatschappelijke rol

Al vanaf het begin van haar bestaan heeft Involvit de wens om niet alleen een mooie technische oplossing te leveren maar ook een inhoudelijke bijdrage te leveren in de markten waar wij actief zijn. Hiervoor organiseren we regelmatig kennissessies waarin we actuele onderwerpen behandelen met klanten en belangstellenden. Vaak met externe inleiders op het onderwerp. Het doel van de kennissessies is dat we het gesprek tussen gelijkgestemde klanten mogelijk maken.

Hieronder een sfeerimpressie van een sessie die we organiseerden rond het thema "Patiëntinformatie op maat".

Artikelen

Kennissessie "Patiënt­informatie Actueel en Op Maat" krijgt vervolg

De kennissessie "Patiëntinformatie Actueel en Op Maat" bracht zorgprofessionals samen om te leren over het optimaliseren van patiëntinformatie. Sprekers deelden ervaringen en inzichten over digitalisering, personalisatie en centraal beheer van informatie. De sessie was interactief en succesvol, met plannen voor een vervolg.