Direct naar inhoud
Involvit

Nieuw communicatieplatform voor Het Huisartsenteam

De wens was om een nieuwe online strategie te ontwikkelen met daaruit volgend een bijpassende website die maximaal toegankelijk is. Met een nieuw design, een toekomstvast multichannel platform, rijke functionaliteit en bijpassende aansprekende content.

Samen met Zorgbroeders heeft Involvit goed gekeken naar de wensen van Het Huisartsenteam. Zo dient het platform niet alleen rijk aan functionaliteit te zijn, maar ook bij te dragen om de werkdruk op de praktijken te verlagen. Door onder andere gerichtere content op het juiste moment aan de bezoeker te presenteren en meer zelfservice-functies aan te bieden. Uiteraard is het een eis dat het platform robuust en veilig genoeg is om verschillende koppelingen en integraties mogelijk te maken.

Om dit te realiseren zal Involvit de implementatie van het platform verzorgen met het bekende open source platform Umbraco in combinatie met het door Involvit ontwikkelde WebCit framework. Het grote voordeel van deze oplossing is dat het een toekomstvast platform biedt op basis waarvan content en functies naar diverse online kanalen kunnen worden ontsloten. Echte multi -channeling dus.

Met de start begin 2022 is een partnerschap tussen Het Huisartsenteam en Involvit afgetrapt waarin we de komende jaren wordt samenwerken om de online-doelstellingen van Het Huisartsenteam te realiseren en door te ontwikkelen.