Direct naar inhoud
Involvit

Santé Partners

Het corporate marketingcommunicatie platform van Santé Partners bestaat inmiddels uit een nieuwe corporate website, een aparte subsite voor de ledenservice en een omgeving waar de gemeentelijke verantwoordingen van Sante Partners staan. Later zijn hier de werkenbij website een aantal subsites aan toegevoegd.

Santé Partners is een zorgorganisatie in Tiel die ondersteuning biedt om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Zij leveren hiermee een bijdrage aan het welzijn en vitaliteit van mensen in een kwetsbare positie. Santé Partners is ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras in 2018.

De tijd was inmiddels aangebroken om de verschillende websites samen te brengen tot één aansprekende corporate website. Hiermee worden alle doelgroepen van de bestaande websites op één centraal punt bediend. 

Het doel van Santé Partners met dit nieuwe corporate marketingcommunicatie platform is om meer mensen op diverse momenten in de klantreis te kunnen bedienen. Daarnaast helpt het meer mensen online met een aanvraag bij Santé Partners. Dit vanwege een aansprekende online aanwezigheid (website & campagnematig).

Involvit heeft dit nieuwe platform voor Santé Partners gerealiseerd.