Direct naar inhoud
Involvit

Al sinds 2016 werken wij samen met de Anna Zorggroep

Wij ontwikkelden drie websites voor de Anna Zorggroep, elk voor een specifieke organisatie met expertise in zorg voor de regio. Daarnaast hebben we een werkenbij website en meerdere subsites gerealiseerd en een patiëntenportaal voor het structureren van patiëntenfolders ontwikkeld.

Al sinds 2016 werken de Anna Zorggroep en Involvit samen de digitale aanwezigheid van Anna.

De St. Anna Zorggroep bestaat uit een drietal organisaties die alle drie, vanuit hun eigen expertise, zorg bieden aan de regio. Alle drie de organisaties hebben hun eigen websites maar maken binnen context van de eigen website, wel gebruik van gedeelde informatie/content die centraal wordt beheerd.

Naast de ontwikkeling en optimaleren van deze websites, hebben wij in 2020 een werkenbij website voor Annazorg ontwikkelt en hebben we in 2022 geholpen de online patiëntenfolders te structureren binnen een folderstructuur binnen de bestaande beheeromgeving.

Hiermee zijn alle online kanalen van de Anna Zorggroep binnen één omgeving te beheren en onderhouden.

Anna website

Culpa incididunt, proident nisi sit. Nisi sit, in non occaecat. Non occaecat, amet est in. Est in, ea ut. Amet cillum, veniam labore velit minim proident. Labore velit minim proident proident.

Meer zien

Online patiëntenfolders

Minim minim ad commodo. Ad commodo reprehenderit anim nulla ea. Reprehenderit anim nulla ea incididunt commodo fugiat.

Meer zien