Direct naar inhoud
Involvit

Website voor Anna Zorggroep

Anna Zorggroep heeft samen met Involvit en Xuntos een compleet niet internetplatform gerealiseerd, waar meerdere websites op worden beheerd en onderhouden.

Voldoen aan moderne online communicatie

De nieuwe websites moeten weer volledig voldoen aan de eisen als het gaat om moderne online communicatie én het moet als platform kunnen dienen voor toekomstige ontwikkelingen.

Zorgbroeders tekende voor de strategie en het concept van de site. Pixelpillow heeft het grafisch ontwerp ontwikkeld.

Web-omgevingen voor drie organisaties

De St. Anna Zorggroep bestaat uit een drietal organisaties die alle drie, vanuit hun eigen expertise, zorg bieden aan de regio. Alle drie de organisaties hebben hun eigen websites maar gaan, binnen de context van de eigen website, wel gebruik maken van gedeelde informatie/content die centraal wordt beheerd.

Na een selectietraject is de St. Anna Zorggroep een samenwerking aangegaan met internetbureaus Involvit en Xuntos om gezamenlijk het nieuwe internetplatform, waar de verschillende websites op zullen draaien, te realiseren. Het internetplatform wordt gerealiseerd op basis van het web-framework WebCit, dat naadloos aansluit bij een groot aantal wensen en eisen van de St. Anna Zorggroep.

Intussen is het project van start gegaan en wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van de sites. Naar verwachting gaan de verschillende websites begin 2017 live.