Direct naar inhoud
Involvit

Werkenbij

Bij Involvit ontwikkelen we effectieve werkenbij-websites die organisaties helpen om talent aan te trekken en hun werkgeversmerk te versterken. Door middel van gebruiksvriendelijke ontwerpen en strategische content, zorgen we voor een optimale beleving voor potentiële kandidaten. We koppelen de vacatures op website met alle moderne ATS-systemen.

Dedicated kanaal voor werving van personeel

Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart. In iedere branche zijn er wel uitdagingen om personeel te vinden. Of er is sprake van een krapte in de markt, of de uitdaging ligt in het vinden van de juiste mensen op de juiste plaats. Om de kansen te vergroten op het vinden van goed personeel is goede arbeidsmarktcommunicatie van groot belang. Een werkenbij-site maakt hier een essentieel onderdeel van uit.

Vacaturebeheer

Deze ‘werkenbij-websites’ hebben meestal een aparte status binnen het online landschap van een organisatie. Het beheer van de vacatures die online worden gepubliceerd vragen bijvoorbeeld om speciale aandacht.

Wanneer alle vacatures op de website moeten worden ingevoerd en beheerd, geeft dat een grote arbeidslast voor de afdeling Communicatie of HR. Involvit heeft voor meerdere organisaties koppelingen gerealiseerd met diverse recruitment systemen zoals Afas, Connexis, Recruitee en Carrerix. Hierdoor wordt content in het recruitment systeem aangemaakt en beheerd, en automatisch gekoppeld met de werkenbij-website.