Direct naar inhoud
Involvit

Intranet

Wij geloven in concrete oplossingen die effectief kennismanagement ondersteunen

Effectief kennismanagement

Het succes van een kennismanagementsysteem is aan de ene kant afhankelijk van de beschikbare informatie, maar valt of staat met een goed ontsluitingsmechanisme van deze informatie, het intranet. Betrokken medewerkers of andere gebruikers moeten kunnen werken in een toegankelijke en ‘vriendelijke’ omgeving waarbij informatie c.q. data in samenhang wordt gepresenteerd. Dit realiseer je met een zorgvuldig ingericht intranet.

Digital workplace

Het doel van een goed intranet heeft een aantal componenten. Aan de ene kant is het, zoals het in het verleden vaak is geïmplementeerd, een platform om het management en de stafafdelingen van een organisatie te faciliteren in communicatie van geautoriseerde informatie. Daarnaast zien wij een intranet ook als een middel om de interne samenhang tussen medewerkers te verbeteren en als laatste faciliteert het systeem gebruikers om in groepen, over afdelingen heen, de gelegenheid te geven samen te werken. Feitelijk is een goed en compleet intranet de digital workplace van een medewerker.

Wij leveren zo'n professionele en gebruiksvriendelijke intranetomgeving, met alle basisfunctionaliteit voor een complete intranetoplossing, afgestemd op de wensen van de gebruiker.