Direct naar inhoud
Involvit

Web development

We ontwikkelen flexibele, schaalbare en gebruiksvriendelijke websites en intranetten. Dit helpt (zorg-)organisaties hun doelen te bereiken met veilige, toegankelijke (WCAG) en eenvoudig te beheren oplossingen, aangepast aan hun unieke behoeften.

Full service

Bij Involvit heb je alle diensten voor je nieuwe web-omgeving onder één dak. Met een team van vormgevers, projectleiders, ontwikkelaars en supportmedewerkers ondersteunen wij jullie in het gehele project. Denk hierbij aan:

  • Advies
  • Grafisch design
  • Ontwikkeling van de web-omgeving(en)
  • Implementatie
  • Adoptie
  • Nazorg
  • Hosting
  • Onderhoud en support

Umbraco

Umbraco CMS is het Content Management Systeem wat wij veel inzetten als beheersysteem voor internet- en intranetsites. Van eenvoudige websites tot aan complexe web applicaties zijn op een flexibele en efficiënte manier met Umbraco te realiseren.

Involvit is Registered Umbraco Partner wat betekent dat we rechtstreeks toegang hebben tot de bronnen van het systeem en daarmee onze klanten optimaal kunnen helpen.

Ervaring

Involvit maakt al sinds haar oprichting gebruik van opeenvolgende versies van Umbraco CMS. Hoewel we kennis en ervaring hebben met verschillende Content Management Systemen, vinden wij Umbraco nog steeds het beste CMS systeem om de eisen en wensen van onze klanten mee te realiseren. Involvit is een dedicated Umbraco implementatie partner en heeft daarom diepgaande kennis van het systeem.

Flexibel

Umbraco is een zeer flexibel Content Managent Systeem. Dit komt de benodigde implementatietijd ten goede. Door deze flexibiliteit en het feit dat het systeem een grote bibliotheek aan modules en uitbreidingen kent, kunnen ook complexere omgevingen met rijke functionaliteit snel en efficiënt worden gerealiseerd met Umbraco CMS.

Open source

Umbraco is een open source CMS. Dit betekent dat er geen licentiegelden betaald hoeven te worden om het te gebruiken. Maar dat is niet het enige. Doordat Umbraco CMS volledig is gebaseerd om het .NET framework van Microsoft is het product zeer toegankelijk voor ontwikkelaars en is de continuïteit gewaarborgd. Het kent een zeer grote en actieve community die zorgt voor een continue stroom aan nieuwe functionaliteiten, modules enz.

Gebruiksvriendelijk

Voor de gebruikers is het grote voordeel dat Umbraco een korte leercurve kent. De user interface is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor voor een redacteur eenvoudig te gebruiken. Voor het invoeren van teksten wordt gebruik gemaakt van een geïntegreerde WYSIWYG editor met spellingschecker. De editor kan omgaan met meertalige omgevingen en kent een directe integratie met Microsoft Word.

Beheer

Umbraco maakt gebruikt van een systeem dat role based management heet. Dat wil zeggen dat de rechtenstructuur is gebaseerd op rollen die binnen de omgeving worden gebruikt, zoals redacteur, functioneel beheerder en technisch beheerder. Hiermee is het mogelijk zowel het redactieproces als het beheer volledig intern uit te voeren maar kan dit indien gewenst ook (deels) door derden worden ingevuld.

Weer weten voer Umbraco?

Neem contact op voor een (Teams) afspraak

Multi channeling

Een website die zich aanpast aan de schermgrootte van het device, de resolutie, de internetsnelheid, de locatie. Niet alleen qua design, maar ook qua content!

Bij een adaptive website ligt de focus meer op de content. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar het type device (desktop, tablet, smartphone, wearable), besturingssysteem en merk. Hiermee wordt de getoonde content van de website geoptimaliseerd voor dat betreffende toestel. Zo bereik je jullie totale doelgroep op een gebruiksvriendelijke wijze, waar en waarmee ze dan ook online zijn.

WebCit

De basis van de meeste websites die wij ontwikkelen is gebaseerd op het WebCit framework. Een op het CMS Umbraco ontwikkeld en gestandaardiseerd framework waar inrichting, beveiliging, beheerelementen en tal van functionaliteit in is opgenomen. Dit zorgt ervoor dat we in kort tijdsbestek een veilige en toekomstvaste website met rijke functionaliteit kunnen ontwikkelen. Het brengt een nieuwe standaard in de verhouding waarde versus budget!

Zo realiseren wij snel en effectief een professionele adaptieve website, die jullie voor de organisatie kunnen inzetten als uitgebreid communicatiemiddel.

Een adaptive platform