Direct naar inhoud
Involvit

Advies en begeleiding

Wij nemen onze opdrachtgevers aan de hand mee om tot het optimale resultaat voor hun nieuwe web-omgeving te komen. Ons advies is gebaseerd op hun eigen missie en visie, waarbij het essentieel is dat alle communicatie-uitingen en activiteiten in lijn zijn met deze kernwaarden.

Advies en begeleiding

We richten ons in het voortraject op:

  1. Doelgroep: Identificeren van de primaire doelgroepen voor het bereiken van organisatiedoelstellingen.

  2. Content en functionaliteiten: Bepalen welke content en functionaliteiten bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en passen binnen de missie/visie.

  3. Kanalen: Selecteren van de meest geschikte kanalen voor het bedienen van doelgroepen, als onderdeel van de communicatiemix.

  4. App of (mobiele) website: Objectief beoordelen van de voor- en nadelen van zowel apps als (mobiele) websites, zonder vooraf een onnodige keuze te maken.

  5. Apparatuur: Onderzoeken welke apparatuur primair wordt gebruikt door de doelgroepen voor het tonen van informatie en het aangaan van interactie.

Door deze aspecten grondig te analyseren, begeleiden wij onze opdrachtgevers naar een weloverwogen besluit dat in lijn is met hun specifieke behoeften en doelstellingen.