Narrowcasting

Bij narrowcasting wordt content gedeeld via beeldschermen. Bijvoorbeeld in openbare publieksruimten of juist in ruimtes die uitsluitend toegankelijk zijn voor eigen medewerkers. Zo kan informatie ook buiten de website of het intranet worden gedeeld met collega's of bezoekers. Het contentbeheer vindt centraal plaats binnen het CMS.

Content delen tussen meerdere schermen

In de narrowcasting oplossing die wij realiseren wordt per narrowcastingscherm een reeks aan pagina's samengesteld. Deze worden op volgorde gezet die op het betreffende scherm worden afgespeeld. De content die wordt getoond op het narrowcasting kanaal kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, filmpjes enz. Deze inhoud kan tussen meerdere schermen worden gedeeld en ook uit de structuur van de website of het intranet worden onttrokken. De content kan vanuit het CMS naar meerdere schermen worden gedistribueerd.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer een omgeving met meer dan 15 narrowcastingschermen geïmplementeerd. Op iedere polikliniek hangt een scherm. De inhoud van de schermen wordt deels opgehaald vanuit het intranet en deels specifiek voor de schermen opgesteld en beheert in WebCit. Daarnaast wordt er een TV West filmpje via het internet opgehaald en afgespeeld op de narrowcastingschermen.

Narrowcasting in jullie bedrijf?

Zijn jullie op zoek naar een gedegen narrowcastingoplossing voor jullie organisatie? Voor in de wachtkamer of op de afdelingen om het personeel te informeren? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

Umbraco / CMS
Wij bouwen onze oplossingen met Umbraco CMS. Hiermee realiseren wij eenvoudige, uitgebreide én complexe omgevingen op een flexibele en efficiënte manier.
Lees verder
Webcit
WebCit is een standaard framework gebouwd met Umbraco CMS. Hiermee biedt het alle basisfunctionaliteit voor een professionele en complete web-omgeving.
Lees verder
Full service
Wij verzorgen jullie project van begin tot eind. Van strategie- en functionele sessies en design, tot aan implementatie, nazorg, onderhoud en support.
Lees verder
Intranet Framework
Met het WebCit Intranet Framework realiseren wij in een korte doorlooptijd een professionele intranetomgeving met standaard componenten.
Lees verder

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen