"Wat ik heel fijn vind is dat er iemand aan de andere kant zit die gewoon verstand van zaken heeft, die van wanten weet. Jullie zijn compact en heel snel."

Involvit is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Wij leveren websites en webapplicaties waarbij we gebruik maken van Umbraco als onderliggend Content Management Systeem. We hebben een adaptive web framework ontwikkeld dat in Nederland als SaaS oplossing wordt gebruikt door grote organisaties. WebCit wordt o.a. gebruikt voor het ontwikkelen van sociale intranetten en wordt continue doorontwikkeld.

De belangrijkste kernwaarden van Involvit zijn: 'Kwaliteit', 'Flexibiliteit' en 'Duurzame Klantrelaties'. We brengen deze kernwaarden in praktijk door open en transparant te communiceren met de klant, bijvoorbeeld door Scrum te hanteren als samenwerkingsmodel.

Wij ontwikkelen innovatieve weboplossingen om verbinding te maken tussen organisatie en doelgroep(en).

Focus!

Onze focus ligt hierin op de integratie van alle digitale communicatiekanalen die een organisatie ter beschikking staat. Denk hierbij aan:

  • Internetomgeving(en) 
  • Intranetten
  • Nieuwsbrieven
  • Web Apps
  • Mobiele websites
  • Webapplicaties
  • Narrowcasting

De bovenstaande kanalen implementeren wij met WebCit het liefste in één beheeromgeving waardoor informatie gedeeld kan worden. Dit helpt de beheerlast te minimaliseren.

Teamplayers met de juiste kennis

We zijn een enthousiaste, innovatieve club van mensen met brede ervaring in het ontwikkelen van web-oplossingen én geïntegreerde web oplossingen voor mobiele websites. Wij denken met u mee, helpen en ontzorgen en komen tot de voor u meest optimale inzet van uw online tools. Dit op basis van professionele CMS systemen zoals Umbraco en de door ons ontwikkelde oplossingen zoals het adaptieve WebCit Framework.

Naast onze brede inslag hebben ruime ervaring in het realiseren van branchegerichte oplossingen voor de Zorg-, Wonen- en Onderwijsbranche.

Involvit - Involved!

Het Engelse 'to involve' heeft verschillende betekenissen: 'omwikkelen' of 'omgeven', maar ook diepere betekenissen zoals 'meerekenen', 'opnemen' en 'betrokken zijn bij moeilijke of ingewikkelde zaken'. Met de naam INVOLVIT laten we zien dat we betrokken willen zijn en dat we de uitdaging aan willen gaan om zelfs moeilijke kwesties tot een goed einde te brengen.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen