Werkenbij

Een speciaal ontwikkelde website voor de arbeidsmarktcommunicatie is voor veel organisaties een belangrijk instrument om aan de groeiende behoefte aan gekwalificeerd personeel te voldoen. Involvit is gespecialiseerd in het maken van dit soort effectieve en aansprekende werkenbij-sites.

Een dedicated kanaal voor de werving van personeel

Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart. In iedere branche zijn er wel uitdagingen om personeel te vinden. Of er is sprake van een krapte in de markt, of de uitdaging ligt in het vinden van de juiste mensen op de juiste plaats. Om de kansen te vergroten op het vinden van goed personeel is goede arbeidsmarktcommunicatie van groot belang. Een werkenbij-site maakt hier een essentieel onderdeel van uit.

werkenbij siteVacaturebeheer

Deze ‘werkenbij-websites’ hebben meestal een aparte status binnen het online landschap van een organisatie. Het beheer van de vacatures die online worden gepubliceerd vragen bijvoorbeeld om speciale aandacht.

Wanneer alle vacatures op de website moeten worden ingevoerd en beheerd, geeft dat een grote arbeidslast voor de afdeling Communicatie of HR. Involvit heeft voor meerdere organisaties koppelingen gerealiseerd met diverse recruitment systemen zoals Afas, Connexis, Recruitee en Carrerix. Hierdoor wordt content in het recruitment systeem aangemaakt en beheerd, en automatisch gekoppeld met de werkenbij-website.

Op zoek naar een werkenbij website?

Een werkenbij-site ondersteunt en versterkt het werkgeversmerk, heeft een toegankelijke en flexibele beheeromgeving en is naar wens gekoppeld aan recruitmentsystemen, social media en de corporate website.
Wil je meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Meer weten
Umbraco / CMS
Wij bouwen onze oplossingen met Umbraco CMS. Hiermee realiseren wij eenvoudige, uitgebreide én complexe omgevingen op een flexibele en efficiënte manier.
Lees verder
Webcit
WebCit is een standaard framework gebouwd met Umbraco CMS. Hiermee biedt het alle basisfunctionaliteit voor een professionele en complete web-omgeving.
Lees verder
Full service
Wij verzorgen jullie project van begin tot eind. Van strategie- en functionele sessies en design, tot aan implementatie, nazorg, onderhoud en support.
Lees verder
Intranet Framework
Met het WebCit Intranet Framework realiseren wij in een korte doorlooptijd een professionele intranetomgeving met standaard componenten.
Lees verder

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen