Oplossingen

Gebruiksvriendelijke online omgevingen voor websites, (sociaal) intranet, werkenbij-sites, narrowcasting en andere online kanalen, dat is wat wij realiseren! Advisering, grafisch design, out-of-the-box-oplossingen, maatwerk, hosting en onderhoud, Involvit kan je volledig ontzorgen.

Wat doen wij

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de verschillende doelgroepen van een organisatie is een flexibel, schaalbaar, gebruiksvriendelijk én toekomstvast platform een vereiste. Involvit realiseert websites op basis van standaard componenten en open source technologie.

lees verder

Het intranet is steeds meer een toegangspoort tot alle informatie en systemen die nodig zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Een plek waar alle beschikbare informatie, documenten en de aanwezige kennis, op een toegankelijke manier beschikbaar worden gesteld.

lees verder

Hoe bereik je jullie nieuwe collega? Een speciaal ontwikkelde website voor de arbeidsmarktcommunicatie is voor veel organisaties een belangrijk instrument om aan de groeiende behoefte aan gekwalificeerd personeel te voldoen. Involvit is gespecialiseerd in het maken van dit soort effectieve werkenbij-sites.

lees verder

Narrowcasting werkt! Informeren, digitaal oproepen in de wachtkamer, navigeren, zelfs verkopen. Met de juiste boodschap op de juiste plaats kan je mensen bereiken. Voor entertainment, een warm welkom, het verbeteren van de interne communicatie of het versterken van de merkbeleving.

lees verder

Full service

Bij Involvit heb je alle diensten voor jullie nieuwe web-omgeving onder één dak. Met een team van vormgevers, projectleiders, ontwikkelaars en supportmedewerkers ondersteunen wij jullie in het gehele project. Denk hierbij aan:

  • Advies
  • Grafisch design
  • Ontwikkeling van de web-omgeving(en)
  • Implementatie
  • Adoptie
  • Nazorg
  • Onderhoud en support

De ‘online’-doelstellingen bereiken door mee te denken, te ontzorgen en het inzetten van de juiste online tools. Dit doen we op basis van het professionele CMS Umbraco en het adaptieve WebCit Framework. 

Voor de borging van jullie omgeving maken wij gebruik van de modernste technieken als het gaat om hosting, monitoring en beveiliging.

Waar zijn jullie naar op zoek?

We maken graag kennis met je om samen van gedachten te wisselen over jullie wensen en de mogelijkheden voor de invulling daarvan. Dit levert in bijna alle gevallen een interessant gesprek op en in veel gevallen een concrete oplossing voor jullie vraagstuk.

Open communiceren met Scrum

Wij werken graag samen en houden onze communicatie transparant. We houden van duidelijkheid en onze klanten waarderen dat. Open communicatie over inhoud, planning en geld leiden tot kwalitatief goede oplossingen die binnen tijd en budget worden afgerond. Om dit te bereiken gebruiken wij de principes van de Agile Scrum projectmethodiek.

Umbraco / CMS
Wij bouwen onze oplossingen met Umbraco CMS. Hiermee realiseren wij eenvoudige, uitgebreide én complexe omgevingen op een flexibele en efficiënte manier.
Lees verder
WebCit
WebCit is een standaard framework gebouwd met Umbraco CMS. Hiermee biedt het alle basisfunctionaliteit voor een professionele en complete web-omgeving.
Lees verder
Full service
Wij verzorgen jullie project van begin tot eind. Van strategie- en functionele sessies en design, tot aan implementatie, nazorg, onderhoud en support.
Lees verder
Intranet Framework
Met het WebCit Intranet Framework realiseren wij in een korte doorlooptijd een professionele intranetomgeving met standaard componenten.
Lees verder

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen