"Mobile ConnectIt vonden we buitengewoon elegant en doeltreffend en was bovendien uit kostenoverwegingen de interessantste." Pim de Ruiter - Stadgenoot

Oplossingen

Involvit faciliteert bij uw online strategie. Dit doen wij door het ontwikkelen, leveren en implementeren van geavanceerde web-omgevingen, webapplicaties en apps.

Wij realiseren (adaptive) websites, intranetten, mobiele websites, extranet-omgevingen, web applicaties en Apps. Ook zorgen wij voor een naadloze integratie met uw bestaande omgevingen, zowel uw bestaande CMS als met uw backoffice systemen.

De aandacht gaat hierbij uit naar een adequate doelgroepbenadering. We hebben extra aandacht voor de sterk opkomende mobiele gebruiker van het internet om het gebruik van de webomgeving onafhankelijk maken van plaats en device.

Met andere woorden: "Informatie op maat".

 

INTERNET EN INTRANET

Het doel leidend maken en vervolgens komen tot een oplossing die voldoet aan dat doel én past binnen de beschikbare tijd en budget van de klant; dat is waar het bij Involvit om gaat. Een passende oplossing voor ieder doel, voor elk budget.

lees verder

MOBIELE WEBSITES

Met MobileConnecIt kunnen organisaties snel en zonder grote investeringen een professionele mobiele website inzetten én blijft het contentbeheer daar waar het is. Wij zorgen voor de technische aansluiting met alle mobiele devices die er zijn (en nog komen).

lees verder

ADAPTIVE WEBSITES

Veel websites worden tegenwoordig 'responsive' gemaakt. Dit resulteert in een website die 'schaalt' naar het gebruikte apparaat. Een adaptive website doet dat ook maar gaat veel verder om de website of applicatie volledig af te stemmen op de gebruiker.

lees verder

SOCIAAL INTRANET

Involvit heeft in de afgelopen tijd veel sociale intranetten gerealiseerd voor klanten. Daarnaast elementen daarvan ingezet in omgevingen voor online zorg. Het WebCit platform biedt een uitstekende basis hiervoor. Wat zijn de ervaringen, de best practices en wat is de visie van Involvit op sociale intranetten?

Lees verder

VORMGEVING EN INTERACTIE

Vorm zonder functie is als een auto zonder motor. Functionaliteit echter, waarbij de manier waarop die functie is vormgegeven niet aansluit bij de doelgroep of gebruiker, verminderd de effectiviteit van de applicatie in grote mate. Het leidt tot slechte oplossingen die het beoogde doel missen.

lees verder

OPEN SOURCE

Involvit vindt dat budgetten beter geïnvesteerd kunnen worden in het realiseren van goed werkende oplossingen dan in licenties. Open source producten kunnen inhoudelijk zeker concurreren met closed source oplossingen. Involvit is ook zelf actief betrokken bij ontwikkelingen in het open source domein.

lees verder

APPLICATIES

Het WereldWijde Web leent zich bij uitstek voor communicatie met het grote publiek. Toch wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van mogelijkheden om het internet te gebruiken om interne processen te ondersteunen en/of specifieke functionaliteit te ontwikkelen voor bepaalde doelgroepen.

lees verder
Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen

Nieuwsbrief ontvangen?