Intranet

Het intranet is steeds meer een toegangspoort tot alle informatie en systemen die nodig zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Een plek waar alle beschikbare informatie, documenten en de aanwezige kennis, op een toegankelijke manier beschikbaar worden gesteld.

Wij geloven in concrete oplossingen die effectief kennismanagement ondersteunen

Het succes van een kennismanagementsysteem is aan de ene kant afhankelijk van de beschikbare informatie, maar valt of staat met een goed ontsluitingsmechanisme van deze informatie, het intranet. Betrokken medewerkers of andere gebruikers moeten kunnen werken in een toegankelijke en ‘vriendelijke’ omgeving waarbij informatie c.q. data in samenhang wordt gepresenteerd. Dit realiseer je met een zolgvuldig ingericht intranet.

Digital workplace

Het doel van een goed intranet heeft een aantal componenten. Aan de ene kant is het, zoals het in het verleden vaak is geïmplementeerd, een platform om het management en de stafafdelingen van een organisatie te faciliteren in communicatie van geautoriseerde informatie. Daarnaast zien wij een intranet ook als een middel om de interne samenhang tussen medewerkers te verbeteren en als laatste faciliteert het systeem gebruikers om in groepen, over afdelingen heen, de gelegenheid te geven samen te werken. Feitelijk is een goed en compleet intranet de digital workplace van een medewerker.

Wij leveren zo'n professionele en gebruiksvriendelijke intranetomgeving, met alle basisfunctionaliteit voor een complete intranetoplossing, afgestemd op de wensen van de gebruiker.

 

Bekijk het intranet in een demo-omgeving

Wil jij zien welke functionaliteiten er binnen het intranet mogelijk zijn? En wil je een indruk krijgen hoe jullie intranet eruit kan zien? Zowel aan de voorkant, als in de beheeromgeving? Wij tonen je dit graag aan de hand van een demo-omgeving.

Meer weten
Umbraco / CMS
Wij bouwen onze oplossingen met Umbraco CMS. Hiermee realiseren wij eenvoudige, uitgebreide én complexe omgevingen op een flexibele en efficiënte manier.
Lees verder
Webcit
WebCit is een standaard framework gebouwd met Umbraco CMS. Hiermee biedt het alle basisfunctionaliteit voor een professionele en complete web-omgeving.
Lees verder
Full service
Wij verzorgen jullie project van begin tot eind. Van strategie- en functionele sessies en design, tot aan implementatie, nazorg, onderhoud en support.
Lees verder
Intranet Framework
Met het WebCit Intranet Framework realiseren wij in een korte doorlooptijd een professionele intranetomgeving met standaard componenten.
Lees verder

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen