webcit
"Een online communicatieplatform voor organisaties met ambitie"

WebCit

WebCit is een standaard framework voor web- omgevingen. Dit framework biedt daarmee alle basisfunctionaliteit voor een complete standaard website, intranet, en/of extranet. Daarnaast kan het ook eenvoudig op specifieke wensen van de gebruiker kan worden afgestemd.

Het WebCit Framework

Met WebCit beheer je de inhoud en functionaliteit van alle kanalen binnen het CMS die je wilt inzetten voor de online communicatie en interactie met je doelgroepen. Zoals een internetsite, een intranet of een extranetsite. Maar het adaptive web-platform WebCit gaat nog veel verder. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, Narrowcasting-oplossingen zoals bedside terminals in de zorg of een huurdersloket bij woningcorporaties.

Lees meer over het WebCit Framework

WebCit Intranet

Met WebCit Intranet realiseren wij in een korte doorlooptijd een professionele intranetomgeving met standaard componenten. Alle basisfunctionaliteit voor een complete intranetoplossing is aanwezig. Ook kan het framework eenvoudig op de wensen van de gebruiker worden afgestemd. WebCit Intranet is een verfijnde versie van het WebCit Framework dat wordt ingezet voor verschillende web-kanalen binnen de CMS-omgeving.

Lees hier over de mogelijkheden van WebCit Intranet

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen