Een adaptive online kennismanagement platform
"Voor het delen van formele en sociale informatie en samenwerken in groepen"

WebCit Intranet

Met het WebCit Intranet Framework realiseren wij in een korte doorlooptijd een professionele intranetomgeving met standaard componenten. Alle basisfunctionaliteit voor een complete intranetoplossing is aanwezig. Ook kan het framework eenvoudig op de wensen van de gebruiker worden afgestemd. Het WebCit Intranet Framework is een verfijnde versie van het WebCit Framework dat wordt ingezet voor verschillende web-kanalen.

WAT BIEDT WEBCIT INTRANET?

WebCit Intranet biedt gebruikers een snel en functioneel zeer uitgebreid online communicatiemiddel, dat is gebouwd op de wereldwijd veelgebruikte technologie van Umbraco CMS. Het framework biedt alle basisfunctionaliteit voor een complete standaard intranetoplossing en kan ook eenvoudig op de wensen van de gebruiker worden afgestemd.

Lees hier welke functionaliteit in WebCit Intranet beschikbaar zijn

WAT IS KENNISMANAGEMENT?

Met kennismanagement breng je alle beschikbare informatie, documenten uit de afdelingen van organisaties en de kennis in de ‘hoofden van mensen’ op een toegankelijke manier samen. Het succes van een kennismanagementsysteem is uiteraard afhankelijk van de beschikbare informatie, maar valt of staat met een goed ontsluitingsmechanisme van deze informatie.

Lees meer over Kennismanagement

WAT BEREIK JE MET EEN GOED INTRANET?

Het intranet faciliteert in de basis het management en de stafafdelingen van een organisatie in de communicatie van geautoriseerde informatie. Daarnaast is het intranet een middel om de interne participatie tussen medewerkers te verbeteren. Als laatste ondersteunt het intranet haar gebruikers om in groepen samen te werken.

Lees meer over een optimale inzet van een intranet

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen