Een adaptive, multichannel communicatieplatform Kruip in de huid van je doelgroep!
"Een multi-device, multi-channel omgeving, gebouwd op bewezen technologie"

Het WebCit Framework

Met WebCit beheer je de inhoud en functionaliteit van alle kanalen die je wilt inzetten voor online communicatie / interactie met je doelgroepen. Zoals een internetsite, een intranet of een extranetsite. Maar het adaptive web-platform WebCit gaat nog veel verder. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven en Narrowcasting-oplossingen zoals bedside terminals in de zorg of een huurdersloket bij woningcorporaties.

HET CONCEPT

WebCit is een geavanceerd framework op basis van SaaS waarmee je snel en effectief adaptive websites, webapplicaties en Apps kunt ontwikkelen en beheren. Het is gebaseerd op een concept wat veel verder gaat dan een gemiddeld web-beheersysteem. Zo wordt onderscheid gemaakt tussen vorm, functie en content, afhankelijk van het kanaal/device waarvoor het bedoeld is. Multi-channeling en multi-device management zijn hierbij kernbegrippen.

Lees meer over het concept

WAT BIEDT HET MIJN BEZOEKERS

Het concept van WebCit biedt gebruikers een snel en functioneel zeer uitgebreid communicatiemiddel. Met de inzet van beschikbare functionaliteiten helpt het de bezoeker snel en makkelijk de informatie te vinden die wordt gezocht. Het sluit naadloos aan op het device waarmee wordt gewerkt. Van wearables en Apps tot Narrowcastingsystemen. Het biedt daarmee een perfect platform voor communicatie met interne en externe doelgroepen. Snel, zeer functioneel en betaalbaar.

Zeer rijke standaard functionaliteit

WAT LEVERT HET MIJN ORGANISATIE OP

In een communicatiemix worden vaak meerdere kanalen gebruikt. Met WebCit kunnen al deze kanalen vanuit één systeem worden onderhouden. Een internetsite, intranet, specifieke extranet sites, narrowcasting systemen, webapplicaties of Apps. Allemaal worden ze gevoed vanuit WebCit. Door de modulaire opbouw en werkwijze van Involvit is de implementatie relatief kort en de kosten laag.

Lees meer over de voordelen van het platform

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen