NARROWCASTING

Een van de onderscheidende functionaliteiten die Involvit met het WebCit platform biedt is multichanneling. In één beheeromgeving wordt informatie beheerd die gedistribueerd kan worden naar meerdere kanalen. Denk hierbij aan websites van verschillende vestigingen, intranetten, extranetten enz. Ook een Narrowcasting omgeving kan een dergelijk kanaal vormen.

In WebCit wordt per Narrowcastingscherm een reeks aan dia’s samengesteld. Deze worden op volgorde gezet die op het betreffende scherm worden afgespeeld. De content die wordt getoond op het narrowcasting kanaal kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, filmpjes enz. De content kan tussen meerdere schermen worden gedeeld en kan ook uit de structuur van de website of het intranet worden onttrokken.

undefinedVoor het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer hebben we een omgeving met meer dan 15 Narrowcasting schermen geïmplementeerd. Op iedere polikliniek hangt een scherm. De inhoud van de schermen wordt deels opgehaald vanuit het intranet en deels specifiek voor de schermen opgesteld en beheert in WebCit. Daarnaast wordt er een TV West filmpje via het internet opgehaald en afgespeeld op de Narrowcasting schermen.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen