PINT

Involvit heeft niet alleen in 2011 de website van PINT ontwikkelt, maar houdt zich nu ook bezig met de doorontwikkeling door het toevoegen van nieuwe functionaliteit zoals Mobile ConnectIt 2.0 en een nieuwe look en feel van de tablet versie van de website.

PINT is de grootste vereniging van kritische bierliefhebbers in Nederland. Al ruim 30 jaar is Pint toonaangevend in de bierwereld en de enige onafhankelijke vertegenwoordiger van de Nederlandse bierconsument. In 2011 heeft PINT de website van de vereniging volledig vernieuwd. Alle binnen PINT aanwezige regio's hebben daardoor een prominente plaats gekregen en ook is er veel aandacht besteedt aan mogelijkheden op de website om nieuwe leden te interesseren.

In 2011 heeft de website van PINT, ontwikkelt door Involvit, een rigoureuze gedaanteverwisseling ondergaan en biedt, zowel voor de algemeen belangstellende bierliefhebber als ook voor de leden van Pint in de regio's, rijke functionaliteit. Alle informatie over evenementen, excursies en alle bierproefavonden zijn per regio en landelijk op de site te vinden evenals een overzicht van alle voordelen die de leden van Pint hebben. Naast de reguliere website maakt PINT ook gebruik van een mobiele website, ontwikkeld op basis van Mobile ConnectIt.

Mede door deze nieuwe website is het ledental van de vereniging in één jaar tijd gestegen met 300 leden naar bijna 3500! Involvit blijft PINT ondersteunen met het verder ontwikkelen van haar omgevingen met onder andere nieuwe functionaliteit zoals Mobile ConnectIt 2.0 en wordt er een nieuwe look en feel van de tablet versie van de website geïmplementeerd.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen