Werkenbij-websites – Nu ook voor GGZ Breburg

20 november 2019

In de afgelopen jaren heeft Involvit zich steeds verder gespecialiseerd in het maken van aantrekkelijke en effectieve sites voor de arbeidsmarktcommunicatie.

De sites, ook wel ‘werkenbij-websites’ genoemd, hebben meestal een aparte status binnen het online landschap van een organisatie. Zeker in de zorgbranche is de druk om nieuwe arbeidskrachten te werven enorm. Het nut van een speciaal ontwikkelde website voor de arbeidsmarktcommunicatie is dan ook evident.

Bij dit type website vraagt het beheer van de vacatures die online worden gepubliceerd om speciale aandacht. Wanneer alle vacatures op de website moeten worden ingevoerd en beheerd, geeft dat een grote arbeidslast voor de afdeling Communicatie of HR. Involvit heeft hier voor meerdere organisaties koppelingen voor gerealiseerd met diverse recruitment systemen zoals Afas, Connexis, Recruitee en Carrerix. Hierdoor wordt content in het recruitment systeem aangemaakt en beheerd, en automatisch gekoppeld met de werkenbij-website.

Op deze manier hebben we al werkenbij-omgevingen gerealiseerd voor het Langeland ziekenhuis, Ziekenhuis Bernhoven, Thebe, st. Anna Ziekenhuis en kort geleden zijn we gestart met de realisatie van een werkenbij website voor GGz Breburg. Binnenkort hopen we het mooie resultaat hiervan te tonen.

Heeft u ook behoefte aan een dedicated online kanaal voor de werving van nieuwe collega's? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Deel bericht

Volg ons