Hordijk Groep kiest voor Involvit als online partner

20 januari 2020

De Hordijk Groep is een familiebedrijf en omvat bedrijven in de verpakkingsindustrie. Hordijk heeft meerdere vestigingen in Nederland en realiseert met 400 medewerkers een omzet van meer dan € 120 miljoen per jaar. Het bedrijf is in 1922 begonnen als fabrikant van houten verpakkingen. Tegenwoordig produceert men kunststofverpakkingen voor verschillende doelgroepen voornamelijk in de foodsector.

Hordijk heeft besloten om de interne en externe communicatie te verbeteren en heeft na een selectieprocedure gekozen voor Involvit als partij die zowel het conceptuele plan zal ontwikkelen als ook de uitwerking daarvan naar de verschillende online kanalen.

Involvit is intussen met veel enthousiasme met het project begonnen en zal het door Involvit ontwikkelde multi-channel WebCit framework, gebaseerd op het CMS Umbraco, inzetten als middel om zowel de verschillende online kanalen zoals de website en narrowcasting te realiseren.

Stephanie Potters, marketing communicatie adviseur bij Hordijk: "We hebben voor WebCit gekozen omdat het een multichannel framework is. Eén systeem dat zowel onze interne als externe communicatie ondersteunt".

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen