Vier nieuwe websites voor St. Anna Zorggroep

7 september 2017

De St. Anna Zorggroep is met haar ziekenhuis, woonzorgcentra en medisch sportgezondheidscentrum gevestigd in Geldrop en Eindhoven. Hun doel is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Ze op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Online communiceren met de doelgroep

Om ook online de communicatie met de verschillende doelgroepen te optimaliseren, heeft St. Anna Zorggroep aan Involvit de opdracht gegeven de verschillende websites te vernieuwen.

Vanuit deze omgeving wil St. Anna niet alleen informatie vanuit de website beschikbaar stellen, maar ook via nieuwsbrieven en social media.  De nieuwe omgeving moet als platform dienen voor toekomstige ontwikkelingen.

Vier nieuwe websites

Voor de Sint Anna Zorggroep hebben we een viertal, aan elkaar gekoppelde, websites gebouwd. Het gaat om de websites van het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven), Ananz - bestaande uit vier woonzorgcentra - en het medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven) en de overkoepelende St. Anna Zorggroep.

WebCit als framework om informatie eenvoudig te delen

De sites zijn gebouwd met het WebCit framework van Involvit. Door het toepassen van WebCit is het mogelijk geworden om allerlei informatie tussen de verschillende websites te ‘delen’ terwijl de informatie toch in de context en vormgeving van de betreffende website wordt getoond. Het hele ontwikkelproces is vanuit de Zorggroep begeleid door Zorgbroeders. Het grafisch concept is ontwikkeld door Pixelpillow.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen