nieuw online platform zorginstelling Thebe live

1 januari 0001

Thebe is een zorginstelling dat een uitgebreid aanbod biedt aan ouderenzorg met een werkgebied in Midden- en West-Brabant. Begin van dit jaar heeft Thebe Involvit opdracht gegeven voor de realisatie van hun nieuwe online platform. Dit is voorgekomen uit een al eerder ingezet herpositioneringstraject, waarbij Thebe ook haar marketing-communicatiebeleid heeft aangepast.

Het doel van het online platform is om aan haar online doelgroep te tonen dat zij een betrouwbaar partner zijn en een service- en klantgerichte organisatie. Daarnaast wil Thebe haar uitgebreide diensten aanbod ook via haar online kanalen kunnen aanbieden.

Het online platform is gerealiseerd op basis van het framework WebCit, dat Involvit heeft ontwikkeld op basis van Umbraco CMS. Het platform is inmiddels live gegaan en bestaat uit drie verschillende websites. Een website voor de directe doelgroep van Thebe (www.thebe.nl), een website voor verwijzers en een website voor werkzoekenden.

Met dit nieuwe platform is tegemoet gekomen aan de eisen en wensen van Thebe én is het platform zo ingericht dat deze (modulair) kan dienen voor mogelijk toekomstige ontwikkelingen.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen