Viva! Zorggroep

ViVa! Zorggroep is zorgaanbieder van een breed scala aan producten, diensten en zorg, afgestemd op de wensen, behoeften van cliënten van alle leeftijden, om ervoor te zorgen dat zij in de door hun gewenste leefomgeving kunnen wonen. Dit doen zij op een professionele, innovatieve en creatieve wijze en werken actief samen met andere organisaties, waarbij het leveren van kwaliteit hoog ik het vaandel staat.

Om de informatiebehoefte van de eigen medewerkers, die voornamelijk buiten de muren van het hoofdkantoor werkzaam zijn, in te vullen heeft ViVa! Zorggroep aan Involvit opdracht gegeven om een mobiele web applicatie voor dit doel te ontwikkelen.

Op deze mobiele website, ontwikkeld op basis van het WebCit platform van Involvit, is belangrijke informatie te vinden, die met name van belang is voor medewerkers die ‘mobiel’ zijn. Zo blijven ze goed op de hoogte van het totale aanbod aan diensten & producten en zijn ze beter in staat de cliënten hierover te informeren.

De belangrijkste onderdelen van dit mobiele extranet bestaan uit een Producten en Dienstenoverzicht, een overzicht waarin alle locaties van ViVa! Zorggroep zijn opgenomen en een Nieuwsoverzicht. Het platform biedt o.a. de mogelijkheid om pagina's in een persoonlijke favorietenlijst te plaatsen.

Een typische WebCit functionaliteit is de mogelijkheid om alle informatie in het systeem ook te raadplegen als er geen internetverbinding beschikbaar is. Daarnaast wordt er functionaliteit geboden om, afhankelijk van het merk Smartphone van de gebruiker en de gebruikte browser een gepersonaliseerde handleiding te volgen waarmee de site als app op het startscherm van de gebruikte Smartphone wordt getoond. Dit alles is mogelijk dankzij het adaptieve karakter van de WebCit oplossing.

Masja Slootweg, Senior Communicatieadviseur ViVa! Zorggroep over de ontwikkelde mobiele website: "Het is een ontzettend handige app, die echt voorziet in een behoefte! Onze medewerkers in de zelfsturende teams kunnen we nu goed informeren en intern doorverwijzen. Dat komt uiteindelijk onze cliënten ten goede!"

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen