• Applicatie Verhuurondersteuning met CRM functionaliteit
1 2

Stadgenoot CRM

Involvit heeft voor Stadgenoot een nieuw CRM systeem ontwikkelt. Dit systeem faciliteert Stadgenoot in het woning matchingsproces. Met dit systeem wordt de match tussen beschikbare woningen en de woningzoekenden nog sneller en efficiënter gerealiseerd en worden belangstellende huurders nog beter ondersteund in hun zoektocht naar de meest geschikte woning!

Stadgenoot is één van de grootste woningcorporaties van Nederland en heeft als doelstelling om haar digitale dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op haar doelgroepen. Met behulp van de nieuw ontwikkelde responsive website, welke is gerealiseerd door Involvit, werd daar al een belangrijke stap in gezet. En nu, met behulp van het CRM systeem heeft Stadgenoot weer een volgende stap in kunnen zetten.

Stadgenoot is al in een eerder stadium de samenwerking met Involvit aangegaan bij de realisatie van een mobiele website op basis van het mobiele platform MobileConnectIt en daarna met de vernieuwing van de reguliere website.

Over de samenwerking met Involvit vertelt Alexander Petit, verhuurmakelaar bij Stadgenoot: “Wat ik heel prettig vond is dat het team heel erg proactief heeft bijgedragen aan het eindresultaat. Ze hebben
onze wensen gerespecteerd, maar hebben ook zeker de kans genomen om hun visie te geven op wat wij wilden en daarbij ook duidelijk gemotiveerd waarom ze ons een bepaalde kant op wilden sturen.”

Lees meer over het nieuwe CRM van Stadgenoot en wat dit heeft bijgedragen in het werkproces in het interview met Alexander Petit.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen