AWVN

Involvit heeft voor het AWVN een mobiele website ontwikkelt op basis van Mobile ConnectIt voor onder andere het afnemen van enquêtes.

AWVN adviseert werkgevers bij het ontwikkelen van de HR-strategie, de organisatie en de medewerkers en bij het vormgeven van de arbeidsvoorwaarden. AWVN werkt vanuit de filosofie dat juist deze aspecten van het werkgeverschap in grote mate bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Daarbij is een positief bedrijfsklimaat, met constructieve arbeidsverhoudingen, cruciaal. Dat noemt AWVN goed werkgeverschap.

AWVN heeft voor Mobile ConnectIt gekozen als platform voor het via het internet bedienen van haar relaties met een smartphone. AVWN zet deze mobiele website onder andere in voor het initiëren van enquêtes onder de leden. Door het combineren van de rijke standaard functionaliteit van Mobile ConnectIt voor het ontwikkelen van mobiele websites met de flexibele inrichtingsmogelijkheden van het platform, kan AWVN snel en professioneel toegang krijgen tot de wereld van smartphones en tablets.

Lees meer over de visie van AWVN op digitale dienstverlening in het interview met Kees Hulsman.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen