Direct naar inhoud
Involvit

Carinova heeft in 2022 een nieuwe corporate website gelanceerd waaraan Involvit, samen met haar partner Richtingmakers met heel veel plezier heeft gewerkt. Bij de opzet van de nieuwe website is gekozen voor één duidelijke identiteit van Carinova met 1 gezicht en 1 verhaal.

Waar Carinova voorheen nog verschillende website kende voor o.a. het behandelcentrum en mantelzorgondersteuning zijn deze nu allemaal ondergebracht in één website. Met een duidelijke boodschap zoals op de website te lezen: Zijn wie u bent, leven zoals u wilt. Carinova wil dat mogelijk maken. Ook als bij het ouder worden beperkingen horen. Met als motto samen mogelijk maken, vertrouwd dichtbij, met regie in eigen hand.

In 2021 lanceerde Carinova ook een nieuwe werkenbij-site www.werkenbijcarinova.nl Op deze, ook door Involvit gerealiseerde website, komen veel zaken samen. Eenmaal op deze werkenbij-site ontdek je waar Carinova als werkgever voor staat, ontdek je wat de mogelijkheden zijn bij Carinova en word je natuurlijk door de verschillende vacatures geleid waar je direct op kan reageren. De goede resultaten van deze website vormden de opmaat voor ontwikkeling van de nieuwe corporate website www.carinova.nl

Projecten bij Carinova

In een jarenlange samenwerking, gaan meerdere projecten gepaard. Of het nu gaat om doorontwikkeling van reeds gerealiseerde projecten, of de behoefte aan nieuwe oplossingen op een ander vlak.

https://www.carinova.nl/