Ziekenhuis Bernhoven lanceert werkenbij website

17 april 2019

In de afgelopen jaren hebben ziekenhuis Bernhoven, het ziekenhuis voor de regio Oss-Uden-Veghel, en Involvit al vaak samengewerkt bij het optimaliseren van de online ambities van dit moderne ziekenhuis. En deze ambities zijn de afgelopen jaren alleen maar verder gegroeid. Met de livegang van de nieuwe werkbij website van het ziekenhuis wordt een lang gekoesterde wens om de arbeidsmarktcommunicatie te intensiveren vervult.

Iedereen die geïnteresseerd is in werken bij Bernhoven kan vanaf nu terecht op een compleet vernieuwd werkenbijbernhoven.nl. Met deze nieuwe website geeft ziekenhuis Bernhoven de arbeidsmarktcommunicatie een flinke boost. Het is in deze tijd belangrijk om je als werkgever te profileren in een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt.  De belangrijkste highlights op de nieuwe site zijn:

  • Uitgebreide zoek- en selectiemogelijkheden om geschikte vacatures te vinden.
  • Veel gerelateerde informatie, waaronder verhalen van medewerkers.
  • Laagdrempelige contactmogelijkheden.
  • Vereenvoudiging van het sollicitatieproces voor zowel de kandidaat als de organisatie.

De ontwikkeling van de website is parallel gelopen aan een interne optimalisatie van het vacature- en selectieproces. Hiervoor wordt intern gebruik gemaakt van AFAS Software. De vacature-informatie op de website wordt online gesynchroniseerd met AFAS waardoor dubbel invoeren van content tot het verleden behoort.

De nieuwe website is als een additioneel kanaal op de bestaande web-omgeving ingericht. Dankzij de inzet van het WebCit famework van Involvit was dit mogelijk zonder de bestaande omgevingen zoals de corporate website te beïnvloeden.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen