Direct naar inhoud
Involvit

Nieuwe website Woonservice IJsselland

Voor de toenemende digitale dienstverlening heeft Woonservice IJsselland in 2017 besloten om de toenmalige website, die niet meer aan de eisen van de tijd voldeed, te vervangen.

Gedegen onderzoek

Woonservice IJsselland heeft onderzoek gedaan naar websites bij collega corporaties en de daaraan verbonden web bureaus. Daarmee hebben zij een duidelijk beeld gekregen wat aanspreekt in termen van vormgeving en functionaliteit. Uit dit onderzoek kwam Involvit als beste leverancier naar voren.

Woonservice IJsselland heeft daarop contact gezocht met Involvit om een plan te maken voor het ontwikkelen van een nieuwe website.

Informatie en interactie

Het doel van de nieuwe website is voornamelijk om bezoekers te informeren en eenvoudige interactie mee te ondersteunen, bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van formulieren. Ook is het belangrijk om de website op een platform te baseren waarmee in de toekomst mogelijk verdere elektronische dienstverlening kan worden gebaseerd.

Involvit biedt met Webcit aan Woonservice IJsselland een effectief en eenvoudig te gebruiken middel om de gestelde doelstelling te behalen. Intussen is het project in volle gang  en ziet de nieuwe website van Woonservice IJsselland rond de zomer het levenslicht.