Direct naar inhoud
Involvit

Nieuwe website en intranet voor Laurentius

De eerste vraag was om op korte termijn een eerste versie van de website op te leveren in het kader van de testperiode van het nieuwe huurdersportaal. Later is de website volledig uitontwikkeld met nieuwe look en feel. Het intranet vervangt het oude sociale intranet.

Het intranet, dat door Involvit op basis van WebCit is ontwikkeld, vervangt het oude sociale intranet. Deze was gebaseerd op een standaard out-of-the-box intranet product. Involvit heeft in de aanloop naar de daadwerkelijke implementatie samen met de projectleden van Laurentius vooral nagedacht over de echte must-haves van het intranet en de manier waarop dat optimaal zou kunnen functioneren binnen de Laurentius organisatie.

Het resultaat is een opnieuw vormgegeven intranet wat enerzijds bestaat uit de standaard componenten van WebCit, maar ook echt op maat is geïmplementeerd voor de organisatie van Laurentius.

Leontine Klaase – communicatieadviseur Laurentius: “De samenwerking met Involvit voor de ontwikkeling van de nieuwe website was zeer prettig. De betrokken projectleden van Involvit dachten pro-actief met ons mee en adviseerden waar nodig.”