Direct naar inhoud
Involvit

Werkenbij-websites – Nu ook voor GGZ Breburg

In de afgelopen jaren heeft Involvit zich steeds verder gespecialiseerd in het maken van aantrekkelijke en effectieve sites voor de arbeidsmarktcommunicatie. Zo ook voor GGz Breburg.

De sites, ook wel ‘werkenbij-websites’ genoemd, hebben meestal een aparte status binnen het online landschap van een organisatie. Zeker in de zorgbranche is de druk om nieuwe arbeidskrachten te werven enorm. Het nut van een speciaal ontwikkelde website voor de arbeidsmarktcommunicatie is dan ook evident.

Bij dit type website vraagt het beheer van de vacatures die online worden gepubliceerd om speciale aandacht. Wanneer alle vacatures op de website moeten worden ingevoerd en beheerd, geeft dat een grote arbeidslast voor de afdeling Communicatie of HR. Involvit heeft voor meerdere organisaties koppelingen gerealiseerd met diverse recruitment systemen zoals Afas, Connexis, Recruitee en Carrerix. Hierdoor wordt content in het recruitment systeem aangemaakt en beheerd, en automatisch gekoppeld met de werkenbij-website.

Op deze manier hebben we onder andere werkenbij-omgevingen gerealiseerd voor Ziekenhuis Bernhoven, Thebe, st. Anna Ziekenhuis en binnenkort leveren we een heel mooie werkenbij website op voor GGz Breburg. Binnenkort hopen we het resultaat hiervan te kunnen tonen.