Direct naar inhoud
Involvit

Online condoleanceregister

In ons condoleanceregister kun je als nabestaanden een herinneringspagina maken, geheel gewijd aan de overleden dierbare. Deel eenvoudig een pagina met foto's, karaktereigenschappen, verhalen, anekdotes en een geboorte- en overlijdensdatum.

Deelneming betuigen

Ook is er ruimte voor condoleanceberichten. Op deze pagina kunnen de nabestaanden, familie, vrienden en andere dierbaren hun deelneming betuigen, foto's of video's uploaden en herinneringen delen. Zo geef je iedereen de kans een bericht te plaatsen.

Ontmoeten, steunen en troosten

Thuis ervaar je meer rust om de juiste woorden te vinden, waardoor ze vaak krachtiger en emotioneler zijn. Zelfs uit onverwachte hoek. Zo is het condoleanceregister dé plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, steunen en troosten.

Waardevol document

De verzameling van lieve woorden, foto’s, muziek, karaktereigenschappen, verhalen, herinneringen en anekdotes zorgen voor een waardevol document.

About Time biedt de mogelijkheid om de achtergelaten boodschappen te downloaden en op te maken als PDF-file. Zo kan je het later nog eens terugkijken en hou je de herinneringen levend.