Direct naar inhoud
Involvit

Nieuw marketingcommunicatieplatform voor Santé Partners

Santé Partners biedt ondersteuning om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Santé Partners is ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras in 2018. Inmiddels was de tijd aangebroken om de verschillende websites samen te brengen tot één aansprekende corporate website. Hiermee worden alle doelgroepen van de bestaande websites op één centraal punt bediend. De realisatie en implementatie van dit nieuwe corporate marketingcommunicatie platform is verzorgd door Involvit.

Santé Partners is een zorgorganisatie in Tiel die ondersteuning biedt om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Zij leveren hiermee een bijdrage aan het welzijn en vitaliteit van mensen in een kwetsbare positie. Santé Partners is ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras in 2018.

Tijd voor vernieuwing

De tijd was inmiddels aangebroken om de verschillende websites samen te brengen tot één aansprekende corporate website. Hiermee worden alle doelgroepen van de bestaande websites op één centraal punt bediend. 

Het doel van Santé Partners met dit nieuwe corporate marketingcommunicatie platform is om meer mensen op diverse momenten in de klantreis te kunnen bedienen. Daarnaast helpt het meer mensen online met een aanvraag bij Santé Partners. Dit vanwege een aansprekende online aanwezigheid (website & campagnematig).

Een online platform dat invulling geeft aan de online strategie

De nieuwe omgeving in inmiddels live en in gebruik genomen en gaat verder dan een website alleen. Santé Partners heeft een online strategie ontwikkeld waarin diverse online kanalen /websites een plaats krijgen in het online landschap van de organisatie. Met de inzet van het WebCit Framework, dat de basis van Umbraco CMS vormt, is een groot aanbod van functionaliteit beschikbaar, maar kan ook makkelijk worden ingezet als multi-channel oplossing om binnen één omgeving verschillende kanalen te bedienen. Met dit framework wordt dan ook invulling gegeven aan de online strategie van Santé Partners.

Zo bestaat de omgeving inmiddels uit een nieuwe corporate website, een aparte subsite voor de ledenservice en een omgeving waar de gemeentelijke verantwoordingen van Sante Partners staan. Voor de tweede fase zijn er plannen om de werkenbij website naar het nieuwe platform te migreren en een aantal subsites.

Met dit nieuwe marketingcommunicatieplatform versterkt Santé Partners haar online dienstverlening naar haar klant én is zij met de meest recente technologie klaar om mee te groeien met toekomstige innovaties.