Direct naar inhoud
Involvit

Jaarverantwoordingen Santé Partners voortaan online

Als zorgorganisatie is het Tielse Santé Partners wettelijk verplicht om verantwoording af te leggen voor gemeenten in het verzorgingsgebied van Santé Partners. Ten behoeve van de rapportage over 2020 heeft Santé Partners gebruik gemaakt van een speciale verantwoordingssite.

Sinds Santé Partners haar nieuwe marketingcommunicatieplatform voor haar online communicatie in gebruik heeft genomen, ontstond de behoefte om ook de jaarverantwoordingen in dezelfde omgeving op te nemen. Om die reden heeft Involvit de opdracht gekregen om deze nieuwe verantwoordingswebsite voor Santé Partners op het nieuwe web platform te bouwen in deze omgeving die ontwikkeld is met WebCit, het framework van Involvit op basis van Umbraco CMS.

De verantwoordingsites bieden de volgende mogelijkheden:

  • De site biedt Sante Partners de mogelijkheid om ieder jaar per gemeente voor verschillende diensten een jaarverantwoording aan te maken en te publiceren.
  • Bezoekers van de gemeentelijke verantwoordingsite moeten inloggen met een loginnaam en wachtwoord, om security en privacy te kunnen waarborgen.
  • Per gemeente wordt er per jaar automatisch een PDF samengesteld op basis van de ingevoerde gegevens in het systeem. Op die manier heb je altijd een up-to-date PDF bestand wat je als bezoeker kunt downloaden.
  • Het is mogelijk om bepaalde content te hergebruiken. Bijvoorbeeld de beschrijving van een dienst. Deze beschrijvingen komen uit een repository.

Het systeem wordt zo opgezet dat ook in toekomstige jaren deze site kan worden gebruikt voor de jaarverantwoordingen.