Direct naar inhoud
Involvit

Carinova lanceert nieuwe corporate website

Carinova heeft dit jaar een nieuwe corporate website gelanceerd waaraan Involvit, samen met haar partner Richtingmakers met heel veel plezier heeft gewerkt. Carinova, een grote ouderenzorgorganisatie, slaat hiermee een nieuwe weg in. De nieuwe website is nu helemaal gericht op zorgsituaties en bijbehorende vragen. Op de homepagina onder Goed ouder worden - Carinova maakt het mogelijk, is de structuur direct helder. Via de zorgsituatie kan men gemakkelijk en snel zorg regelen of contact opnemen. De nieuwe website is uitstekend afgestemd op mobiele apparaten en zeer gebruiksvriendelijk.

Online keuzeproces

Met de vele ontwikkelingen in de zorg zoals o.a. digitalisering, toenemende zorgvraag, langer thuis blijven wonen, positieve gezondheid krapte op de arbeidsmarkt wordt online steeds belangrijker. Zeker ook bij ouderen, uit recent onderzoek blijkt dat 7 op de 10 van de 65-plussers met hun mobiele telefoon online gaan. Veel keuzeprocessen vinden dan ook online plaats. De nieuwe website voorziet nu in dit keuzeproces met een heldere structuur en duidelijk stappenplan.

Bij de opzet van de nieuwe website is gekozen voor één duidelijke identiteit van Carinova met 1 gezicht en 1 verhaal. Waar Carinova voorheen nog verschillende website kende voor o.a. het behandelcentrum en mantelzorgondersteuning zijn deze nu allemaal ondergebracht in één website. Met een duidelijke boodschap zoals op de website te lezen: Zijn wie u bent, leven zoals u wilt. Carinova wil dat mogelijk maken. Ook als bij het ouder worden beperkingen horen. Met als motto samen mogelijk maken, vertrouwd dichtbij, met regie in eigen hand.

Arbeidsmarktcommunicatie op werkenbij-site

In 2021 lanceerde Carinova ook een nieuwe werkenbij-site www.werkenbijcarinova.nl Op deze, ook door Involvit gerealiseerde website, komen veel zaken samen. Eenmaal op deze werkenbij-site ontdek je waar Carinova als werkgever voor staat (groei, ontwikkeling, vooruitgang, samenwerking, ondernemen en genieten), ontdek je wat de mogelijkheden zijn bij Carinova en word je natuurlijk door de verschillende vacatures geleid waar je direct op kan reageren. De goede resultaten van deze website vormde de opmaat voor ontwikkeling van de nieuwe corporate website www.carinova.nl

Realisatie van de nieuwe website(s)

Voor de realisatie van de nieuwe website(s) tekenden Involvit in samenwerking met Richtingmakers. Het door Involvit ontwikkelde webplatform ‘WebCit’ met het content management systeem Umbraco vormt de technische basis. Richtingmakers zorgde voor de marketing communicatiestrategie.