• Beeldmateriaal afgestemd op device
  • Applicatie Verhuurondersteuning met CRM functionaliteit
  • Website Stadgenoot op alle devices een optimale beleving
1 2 3

Stadgenoot

Involvit heeft voor Stadgenoot haar website gemigreerd naar de laatste versie van het onderliggende cms: Umbraco. De website is responsive gemaakt en voldoet daarmee aan de huidige digitale ontwikkelingen.

Stadgenoot is één van de grootste woningcorporaties van Nederland en heeft als doelstelling om haar digitale dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op haar doelgroepen. Met behulp van de nieuw ontwikkelde responsive website, welke is gerealiseerd door Involvit, is daar weer een belangrijke volgende stap in gezet.

Het doel van Stadgenoot is dat de website zowel voor reguliere gebruikers, als voor de mobiele internet gebruiker geschikt is. Gemakkelijker, overzichtelijker en logischer in gebruik is dan ook het uitgangspunt voor de vernieuwde website geweest.

Stadgenoot is al in een eerder stadium de samenwerking met Involvit aangegaan bij de realisatie van een mobiele website op basis van het mobiele platform MobileConnectIt. Inmiddels is de reguliere website vernieuwd en omgezet naar een responsive website. Hiermee wordt de bezoeker vanuit de desktop én mobiele devices, van dezelfde content voorzien, maar dan in een eigen vormgeving en lay-out, dat past bij het device.

Over de samenwerking met Involvit vertelt Sirikit Huibers, Communicatiemedewerker bij Stadgenoot,. “Ik vind Involvit een hele fijne partij om mee samen te werken. Het projectteam bestaat uit mensen die hun vak verstaan, die weten waar ze het over hebben. Ze betrekken mij erin op een moment dat het nodig is, maar nemen ook zelf beslissingen als het moet. Ik houd overzicht en een duidelijke lijn.”

Lees meer over het werk bij Stadgenoot in het interview met Sirikit Huibers.

Deel bericht

Volg ons