St. Annazorggroep

Voor de St. Anna Zorggroep uit Geldrop zijn wij gestart met de realisatie van een nieuw internetplatform voor de zorggroep, bestaande uit het St. Anna Ziekenhuis, Topsupport (medisch sportgezondheidscentrum) en Ananz (woonzorgcentra).

De St. Anna Zorggroep bestaat uit een drietal organisaties die alle drie, vanuit hun eigen expertise, zorg bieden aan de regio. Alle drie de organisaties hebben hun eigen websites maar gaan, binnen de context van de eigen website, wel gebruik maken van gedeelde informatie/content die centraal wordt beheerd.

De nieuwe websites moeten weer volledig voldoen aan de eisen als het gaat om moderne online communicatie én het moet als platform kunnen dienen voor toekomstige ontwikkelingen.

Het internetplatform wordt gerealiseerd op basis van het web-framework WebCit, dat naadloos aansluit bij een groot aantal wensen en eisen van de St. Anna Zorggroep.

Intussen is het project van start gegaan en wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van de sites. Naar verwachting gaan de verschillende websites begin 2017 live.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen