1 2

LangeLand, beter dichtbij

Nieuwe website voor Het LangeLand Ziekenhuis live! Het LangeLand Ziekenhuis met +/- 220 bedden en +/- 1.100 medewerkers heeft als motto: ‘beter dichtbij’. Als het enige algemeen ziekenhuis vervult het LangeLand dan ook een kernfunctie in de gezondheidszorg voor de stad en de directe omgeving. Het LangeLand is daarom voortdurend bezig met het goed luisteren naar de zorgvrager, alert blijven en inspelen op veranderingen.

In 2014 heeft het ziekenhuis opdracht gegeven aan Involvit voor het realiseren van een nieuwe website. Inmiddels is deze website met een voornamelijk functioneel karakter live gegaan en in gebruik genomen door het ziekenhuis. Naast de hoofdsite van het LangeLand Ziekenhuis is ook een subsite ontwikkeld voor de polikliniek in Bergschenhoek, een subsite voor de Huidkliniek en een kindersite. Voor zorgverleners in de eerste lijn in de regio is een besloten verwijzerssite ontwikkeld waar specifieke informatie te vinden is en functionaliteit wordt geboden om bestellingen te doen of onderzoeken aan te vragen.

Uiteraard is de nieuwe website van het LangeLand Ziekenhuis ook voor tablet- en Smartphone gebruikers geoptimaliseerd.

Het eindresultaat is een moderne en frisse website, die voldoet aan de technische mogelijkheden van deze tijd.

Jeanette Koster, Hoofd Marketingcommunicatie:
“We hebben Involvit leren kennen als een betrouwbare partij met wie we in betrekkelijk korte tijd een website hebben neergezet,  zoals wij die voor ogen hadden. Involvit leverde datgene waar wij behoefte aan hadden: professioneel advies met een duidelijke uitleg, slimme oplossingen en goede extra service op momenten wanneer daaraan behoefte was. We zijn zeer tevreden over onze samenwerking.”

 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen