• De mobiele Jongerensite
  • mobiele sites voor verschillende doelgroepen
  • Apps voor meerdere devices IOS, Android, Windows phone, Windows 8.1
1 2 3

Albeda College

Involvit heeft meerdere mobiele websites voor het Albeda College ontwikkelt op basis van Mobile ConnectIt, waaronder de Jongerensite, Dnamc en de open dagen site. Deze sluiten geheel aan bij de doelstellingen en huisstijl van het Albeda College.

Het Albeda College is een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) met ruim 50 vestigingen in de regio Rijnmond. Er worden via het Albeda College meer dan 300 verschillende beroepsopleidingen, cursussen en trainingen aangeboden. Het aantal studenten wat verbonden is aan het college bedraagt meer dan 20.000. Hieronder zijn zowel jongeren als ook volwassenen.

De doelstelling van het Albeda College met betrekking tot de inzet van mobiele communicatie is met name om daarmee de aansluiting te behouden met de belevingswereld van haar studenten.

Volgens Esther Trotsenburg, Project Manager Stafafdeling BSC, heeft de keuze van het Albeda College voor Involvit en Mobile ConnectIt met name te maken met de flexibiliteit in mogelijkheden van Mobile ConnectIt en de pragmatische aanpak van de organisatie.

Lees meer over het werk bij het Albeda College in het interview met Esther Trotsenburg.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen