Webapplicaties

Webapplicaties

Het WereldWijde Web leent zich bij uitstek voor communicatie met het grote publiek. Toch wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van mogelijkheden om het internet te gebruiken om interne processen te ondersteunen en/of specifieke functionaliteit te ontwikkelen voor bepaalde doelgroepen.

Dit soort toepassingen kunnen gerealiseerd worden met een afgeschermde weboplossing voor desktop of tabletgebruik of met een App voor smartphones. Belangrijk om te weten is dat Involvit voor al dergelijke oplossingen gebruik maakt van één beheeromgeving wat de eenvoud van beheer en de kosten positief beïnvloed.

Voorbeelden van dergelijke oplossingen zijn in diverse richtingen te vinden. denk bijvoorbeeld aan oplossingen voor CRM/verkoopondersteuning of toepassingen in de zorg en het onderwijs. 

De oplossing is erg afhankelijk van de vraag. Uitgangspunt bij al dergelijke projecten dat we altijd streven naar een toekomstvaste oplossing die past binnen de informatiearchitectuur van de gebruiker. Het eenmalig beheren en hergebruik van informatie is een ander belangrijk uitgangspunt.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen