‘ik ontwikkel’, ‘ik onderneem’, ‘ik werk samen’, ‘ik geniet’!

Nieuwe werkenbij website Carinova live

20 september 2021

Carinova heeft, net als vele andere organisaties in de zorg en daarbuiten, een enorme uitdaging om nieuwe collegae te vinden. De ontwikkelingen op de veranderende en krappe (zorg)arbeidsmarkt vragen om een herijking van de tot nu toe gehanteerde concepten.

Carinova heeft begin 2021 een multidisciplinair projectteam samengesteld, bestaande uit mensen van Carinova, Involvit en zorgmarketingbureau Zorgbroeders. Dit team heeft de opdracht gekregen om een nieuwe arbeidsmarktstrategie te ontwikkelen en dit uit te werken in verschillende communicatie-instrumenten.

De vertaling van deze nieuwe strategie naar de organisatie en in digitale communicatiekanalen heeft onder andere geleid tot een nieuwe werkenbij website. Op 7 september 2021 is deze nieuw ontwikkelde website, inclusief het volledige actuele vacature-aanbod, live gegaan.

De frisse en moderne uitstraling die de nieuwe werkenbij website in vorm, kleur en uitstraling heeft gekregen, valt direct op. Inhoudelijk is de website opgebouwd rond diverse statements die voor medewerkers van Carinova gelden zoals: ‘ik ga vooruit’, ‘ik ontwikkel’, ‘ik onderneem’, ‘ik werk samen’, ‘ik leer’ en ‘ ik geniet’. Deze thema’s zijn samengevat in de pay-off ‘Carinova maakt mogelijk’.

Het is een website geworden die onderscheidend is in een werkveld waar er door vele organisaties wordt gestreden om de gunst van de schaars beschikbare arbeidskrachten in de zorg.

Gerardi Koelen, senior projectleider bij Carinova, over het project en het resultaat: “Met het projectteam hebben we hard gewerkt aan het realiseren van onze nieuwe werken-bij website. Qua look en feel sluit de website goed aan bij het innovatieve karakter van Carinova. Waar we het meest trots op zijn is dat het ons goed gelukt is om bezoekers op een persoonlijke en laagdrempelige manier in contact te laten komen met onze recruiters. Gelijk na de lancering van de website wordt er door bezoekers bijvoorbeeld veelvuldig gebruik gemaakt van de nieuwe whatsapp functie.”

We zijn trots op het resultaat, maar oordeel vooral zelf: https://www.werkenbijcarinova.nl

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen