Nieuwe kennisdelen sessie voor zorgorganisaties

15 juni 2017

Afgelopen jaar zijn wij gestart met het organiseren van deze kennisdelen-sessies. De reacties hiervan waren erg positief, zowel over de inhoud, qua vorm en over de groepssamenstelling. Verschillende van onze zorgrelaties maken hier kennis met elkaar, delen hun eigen ervaringen uit in het werkgebied en gaan met elkaar in gesprek over de verschillende thema’s die door onze gastsprekers worden ingeleid.

Kennisdelen met elkaar en met bevlogen gastsprekers

Op 26 september organiseert Involvit dus weer een nieuwe interactieve sessie waarin jullie niet alleen als ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek kunnen gaan, maar ook met onze onafhankelijke gastsprekers. Experts die wij speciaal voor de thema’s van deze sessie aan het woord laten en daarmee meer diepgang geven aan de geagendeerde thema’s. Deze gastsprekers zullen voorafgaand aan de discussie een korte inleiding op het thema verzorgen. Wij faciliteren deze sessie en zullen als voorzitter optreden om het gesprek in goede banen te leiden.

Geagendeerde thema’s

Digitaal ondertekenen– Rene Kuhlman van Stiply zal nader ingaan op de mogelijkheden om op een laagdrempelige manier documenten en overeenkomsten online te laten goedkeuren en ondertekenen zonder te moeten inloggen. Hij spreekt hierbij over de werking hiervan, geeft voorbeelden welke soorten documenten je op deze wijze kan laten onderteken en de juridische borging hiervan.

Wat is de rol van marketing in de Zorg – Martijn Hulst van Zorgbroeders gaat het gesprek aan over de rol van marketing in de Zorg. Hoe kan een zorgorganisatie haar missie daadwerkelijk vertalen naar digitale ambities. Kijk buitenstebinnen: kruip in de huid van de patiënt of cliënt. Weet daardoor wat zij willen en stem daar jouw (online) marketingcommunicatie perfect op af.

Datum, locatie en tijd

De sessie vindt plaats op dinsdag 26 september in het Beatrixgebouw in Utrecht. De inloop is vanaf 13:00 uur. Om 13:30 uur zal de sessie van start gaan en duurt ongeveer tot 16:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Je kan je voor deze sessie aanmelden middels een onderstaand formulier

We zien je graag op 26 september in Utrecht!

 

<Macro: (,)>
Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen