1 2

Nieuwe aanbodsite voor Stadgenoot

10 maart 2020

Al vele jaren verzorgt Involvit voor woningcorporatie Stadgenoot de presentatie van het huur- en koopaanbod via de website. Kort geleden is een volledig nieuw ontworpen versie van deze aanbodsite live gegaan. Stadgenoot is een grote woningcorporatie in Amsterdam. Stadgenoot verhuurt vanuit haar kerntaak dertigduizend sociale huurwoningen en biedt daarnaast vrije sector huurwoningen, bedrijfsruimtes en parkeerplaatsen aan.aan.

De 'oude' aanbodsite is lang geleden ontwikkeld. Het was inmiddels tijd voor een nieuw, fris en modern 'jasje' wat ook weer beter aansluit bij de look en feel van de corporate website van Stadgenoot.

Involvit heeft de nieuwe website ontworpen en geïmplementeerd in nauwe samenwerking met Stadgenoot. De nieuwe website is nu gebaseerd op het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco en het multi-channel WebCit platform van Involvit.

De nieuwe website is, net als de vorige versie, volledig geïntegreerd met het, tevens door Involvit ontwikkelde, CRM systeem waarmee verkoop- en verhuurmakelaars hun proces volledig geautomatiseerd kunnen managen.

Pim de Ruiter, woordvoerder van Stadgenoot: ‘De nieuwe website is state of the art. Het gebruikersgemak is optimaal en hij ziet er gewoon hartstikke goed uit. We zijn er heel blij mee‘.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen