Nieuw internetplatform voor de St. Anna Zorggroep

28 september 2016

Involvit uit Delft heeft opdracht gekregen van St. Anna Zorggroep uit Geldrop voor het realiseren van een nieuw internetplatform voor de zorggroep, bestaande uit het St. Anna Ziekenhuis, Topsupport (medisch sportgezondheidscentrum) en Ananz (woonzorgcentra). Involvit voert het project uit met haar partner Xuntos, een webbureau uit Den Haag.

Voldoen aan moderne online communicatie

De nieuwe websites moeten weer volledig voldoen aan de eisen als het gaat om moderne online communicatie én het moet als platform kunnen dienen voor toekomstige ontwikkelingen.

Zorgbroeders tekende voor de strategie en het concept van de site. Pixelpillow heeft het grafisch ontwerp ontwikkeld.

Web-omgevingen voor drie organisaties

De St. Anna Zorggroep bestaat uit een drietal organisaties die alle drie, vanuit hun eigen expertise, zorg bieden aan de regio. Alle drie de organisaties hebben hun eigen websites maar gaan, binnen de context van de eigen website, wel gebruik maken van gedeelde informatie/content die centraal wordt beheerd.

Na een selectietraject is de St. Anna Zorggroep een samenwerking aangegaan met internetbureaus Involvit en Xuntos om gezamenlijk het nieuwe internetplatform, waar de verschillende websites op zullen draaien, te realiseren. Het internetplatform wordt gerealiseerd op basis van het web-framework WebCit, dat naadloos aansluit bij een groot aantal wensen en eisen van de St. Anna Zorggroep.

Intussen is het project van start gegaan en wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van de sites. Naar verwachting gaan de verschillende websites begin 2017 live.

Danique Tuip-Swolfs over het selectietraject: “Na een goede eerste indruk en positieve referenties gaf het WebCit framework uiteindelijk de doorslag in ons selectietraject. Je ziet wat je krijgt! Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Involvit een succes maken van dit project”

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen