Kennissessie digitale toegankelijkheid en arbeidsmarktcommunicatie op 11 november

6 oktober 2021

Kom jij kennis halen en delen over digitale toegankelijkheid en arbeidsmarktcommunicatie tijdens onze kennissessie?

Kennisdelen met elkaar en met bevlogen gastsprekers

Hierbij nodigen wij jou en jouw collega’s graag uit voor deze interactieve kennissessie waarin je niet alleen als ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek kunnen gaan, maar ook met onze onafhankelijke gastsprekers. Experts en ervaringsdeskundigen die wij speciaal voor de thema’s van deze sessie aan het woord laten om daarmee meer diepgang te geven aan de geagendeerde thema’s. Deze gastsprekers zullen voorafgaand aan de discussie een inleiding op het thema verzorgen. Wij faciliteren deze sessie en zullen als voorzitter optreden om het gesprek in goede banen te leiden.

Begin deze maand hebben we onze relaties gevraagd welke onderwerpen momenteel actueel zijn en waar jullie graag dieper op in zouden willen gaan om kennis en ervaringen uit te wisselen. Wij hebben naar aanleiding van deze vraag veel reacties mogen ontvangen. Er blijkt een brede interesse te zijn in veel verschillende thema’s. Voor deze eerste sessie na Corona-tijd hebben we gekozen voor; Digitale Toegankelijkheid en Arbeidsmarktcommunicatie.

Geagendeerde thema’s

Digitale Toegankelijkheid – Raph de Rooij is bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken de beleidsmedewerker die gaat over digitale toegankelijkheid (https://www.linkedin.com/in/raphderooij/). Hij is direct betrokken geweest bij de totstandkoming van de Europese webtoegankelijkheidsrichtlijn en bij de nationale wetgeving die op de richtlijn is gebaseerd. Raph neemt je mee in de achtergronden van de al bestaande richtlijn én de komende European Accessibility Act (EAA). Daarbij geeft hij advies over hoe jouw organisatie zich hierop kan voorbereiden, wat er allemaal bij komt kijken en gaat hier vervolgens graag met jullie over in gesprek.

Arbeidsmarktcommunicatie – Gerardi Koelen, senior projectleider bij Carinova (https://www.linkedin.com/in/gerardi-koelen-07413218/) neemt ons mee in de arbeidsmarktstrategie die de organisatie in 2021 heeft ontwikkeld én gerealiseerd om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de veranderende en krappe (zorg)arbeidsmarkt. In de aansluitende discussie gaan wij graag met de groep in gesprek over de uitdagingen waar jullie voor staan, welke stappen er al door de verschillende organisaties zijn gezet en wat er nog meer moet gebeuren om tot een goede arbeidsmarkt communicatiestrategie te komen.

Datum, locatie en tijd

De sessie vindt plaats op donderdag 11 november in het Beatrixgebouw in Utrecht. De inloop is vanaf 13:00 uur en om 13:30 uur zal de sessie van start gaan tot ongeveer 16:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Je kan je voor deze sessie aanmelden via onderstaand formulier. Is deze sessie interessant voor een van je collegae? Stuur dit bericht dan gerust door!

We zien je graag op 11 november in Utrecht!

Ik meld me aan voor de kennissessie van Involvit over toegangkelijkheid en arbeidsmarktcommunicatie op 11 november 2021 in Utrecht. Na inschrijving ontvang ik een bevestiging met praktische informatie. 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen

Nieuwsbrief ontvangen?