Kennisdelen sessie voor woningcorporaties

10 januari 2017

Leren van ervaringen van collega woningcorporaties en elkaar inspireren door het uitwisselen van best practices. Dat is iets wat wij belangrijk vinden. Involvit organiseert met enige regelmaat branchegerichte kennisdelen-sessies in markten waar wij actief zijn. Graag nodigen wij je daarom uit voor onze eerste kennisdelen-sessie voor wonen organisaties op donderdagmiddag 2 februari in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Wij vinden het belangrijk om niet alleen onze eigen kennis, vertaald in producten en diensten de delen, maar ook om verschillende organisaties binnen de wonen branche met elkaar in contact te brengen en ze met elkaar ervaringen over de meest actuele vraagstukken uit te laten wisselen. 

Tijdens deze sessie bekleden wij een faciliterende rol en zullen als voorzitter optreden om het gesprek in goede banen te leiden.

Het doel van de sessie

De bedoeling van de kennisdelen-sessies is vooral om ervaringen met elkaar te delen. In de sessie op 2 februari hebben we een tweetal gastsprekers bereid gevonden om een korte inleiding bij het thema te verzorgen. Deze inleiding wordt gevolgd door een discussie tussen de deelnemers en het uitwisselen van ervaringen.

Agenda

De agenda ziet er deze keer als volgt uit:

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Welkomstwoord en inleiding door Involvit
 • Rene Kuhlmann van Stiply 
  Digitaal ondertekenen / autoriseren 
  Rene zal nader ingaan op de mogelijkheden om op een laagdrempelige manier een juridisch sluitende overeenkomst te realiseren met huurders via de website zonder in te hoeven loggen.
 • Korte pauze
 • Sirikit Huijbers, Communicatiemedewerker van Woningcorporatie Stadgenoot
  Digitale dienstverlening en afhandeling werkprocessen
   
  Sirikit vertelt meer over de manier waarop Stadgenoot een grote ambitie op het gebied van digitale dienstverlening combineert met besparingen in de afhandeling van werkprocessen.
 • Afsluiting door Involvit
 • Gelegenheid om na te praten

Datum, locatie en tijd

De sessie vindt plaats op donderdag 2 februari in het Beatrixgebouw in Utrecht. Je bent vanaf 13:00 uur van harte welkom. Om 13:30 uur zal de sessie van start gaan en duurt ongeveer tot 16:00 met aansluitend gelegenheid om na te praten. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Je kan je voor deze sessie aanmelden middels dit formulier.

We zien je graag op 2 februari in Utrecht!

Ik ben geinteresseerd in deelname aan kenissessie woningbouwcorporaties op 2 februari

Deel bericht

Volg ons